Балкан

Функционери блиски до Дачиќ ги користеле услугите на елитните проститутки

Функционери блиски до Дачиќ ги користеле услугите на елитните проститутки

Двајца високи функционери на СПС во Србија ги користеле услугите на елитните проститутки, а нивните имиња биле пронајдени на списокот клиенти во компјутерот на уапсениот Михајло Максимовиќ, пишува српски „Курир“.

-Во компјутерот на уапсеното макро пронајдени се имиња на неколку социјалисти, а меѓу нив се и двајца високопозиционирани фунционери што и’ се познати на пошироката јавност. За еден од нив во весниците често може да се најдат текствови и тоа најчесто поради расипничкиот и луксузен начин во животот, додека другиот често настапува во име на СПС и важи за семеен човек, велат неофицијални извори за српски „Курир“.

фото: Kurir.rs