Македонија

ФЗОМ: Услугите за осигуреникот од апелот за помош се на товар на Фондот

ФЗОМ: Услугите за осигуреникот од апелот за помош се на товар на Фондот

ФЗОМ за апелот за донација за лицето Н.Џ. дозна преку медиумите.

Фондот детално го разгледа случајот и веднаш реагираше на барањето за донација

ФЗОМ го информираше осигуреното лице дека овие услуги се на товар на Фондот.