Спорт

Галерија: Како изгледаше инцидентот на натпреварот Србија-Албанија

Галерија: Како изгледаше инцидентот на натпреварот Србија-Албанија

На синоќешниот фудбалски натпревар меѓу репрезентациите на Србија и Албанија се случи инцидент со појавување на знаме од „Голема Албанија“ на средината на теренот.

По оваа провокација настана општа тепачка на теренот.

Ова се неколку фотографии од натпреварот:

Branislav-Ivanovic

Incident-1

Incident-2

Incident-4

Screenshot_35

Screenshot_36 (1)

Screenshot_37

Incident-5