Магазин

„Гангам стајл“ сеуште најгледано видео на Јутјуб

„Гангам стајл“ сеуште најгледано видео на Јутјуб

Со повеќе од два милијарди прегледи песната „Гангам стајл“, пејачот Псај сеуште го држи врвот на најгледано видео на Јутјуб. Потоа следуваат Цастин Бибер, Џенифер Лопез. Шакира…

Вака изгледа листата од топ 10 видео кои имаат најмногу прегледи:

10. “Roar”- Кети Пери со 681,310,738 прегледи

9. “Wrecking Ball”, Мајли Сајрус со 719,046,787 прегледи

8. “Gentleman”, Псај со 749,783,871 прегледи

7. “Love the Way You Lie“, Еминем и Ријана, 760,380,853 прегледи

6. “Waka Waka (This Time for Africa)”, Шакира со 762,860,771 прегледи

5. “Party Rock Anthem”, LMFAO со 764,708,630 прегледи

4. “On the Floor”, Џенифер Лопез со 788,858,074 прегледи

3. “Charlie Bit My Finger – Again!“, Хери и Чарли со 792,689,129 прегледи

2. “Baby”, Џастин Бибер со 1,104,730,474 прегледи

1. “Gangnam Style”, на Псај со 2,123,300,376 прегледи