Спорт

ВИДЕО: Гаридо заработи тешка повреда – го очекува подолга пауза

ВИДЕО: Гаридо заработи тешка повреда – го очекува подолга пауза
Луис Гаридо заработи тешка повреда на ногата - го очекува подолга пауза

Гаридо се судри со еден противнички фудбалер, а главниот судија во прв момент покажа покажа прекршок за Мексико.

Кога тој, а и другите фудбалери видоа што се случува, се фатија за глава и дојде до паника на теренот. Она што му се случи на Гаридо е навистина тешко за гледање.