Македонија

Гасификација на источниот и западниот регион

Гасификација на источниот и западниот регион

Вицепремиерот задолжен за економски прашања Владимир Пешевски, министерот за економија Беким Незири и министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески, денеска ќе одржат денеска заедничка прес- конференција.

Министрите ќе информираат за гасификацијата на источниот и западниот регион.