Македонија

Гази Баба денеска без вода

Гази Баба денеска без вода

Поради изведување на два водоводни приклучоци на улицата Боривое Милошевски бб, делови од општината Гази Баба денеска останаа без вода.

Како што информираат од претпријатието „Водовод и канализација“, без вода останале во 12:30 часот улиците Боривое Милошевски бб, како и корисниците околу Кванташки пазар.