понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 22

Гази Баба, Карпош и Ѓорче утре без струја

struja

Последни вести

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје информира дека утре, петок, без електрична енергија ќе останат дел од корисниците на општините Гази Баба, Карпош и Ѓорче Петров.

Ова се временските интервали и улиците каде ќе нема струја:

• во време од 10:30 до 12:00 часот корисниците од улиците Благоја Стефковски, Боривое Милошевски и нас. Хиподром. ( општина Гази Баба )
• во време од 10:00 до 11:30 часот корисниците од ул. Бранислав Нушиќ бр. 9. ( општина Карпош )
• во време од 09:00 до 11:00 часот корисниците од улиците Сливовска и Пресека. ( општина Ѓорче Петров )
• во време од 09:00 до 14:00 часот корисниците од дел од ул. Мечкин Камен. ( општина Ѓорче Петров )
• во време од 08:30 до 14:30 часот корисниците од улиците Ордан Чопела, Цветан Димов, ул. 145 и ул. 210. ( општина Гази Баба )
• во време од 08:30 до 09:20 часот корисниците на трафостаница Маџари и кванташкиот пазар. ( општина Гази Баба )

Најчитани вести