Македонија

ГДОМ денеска во Битола

ГДОМ денеска во Битола

Граѓанското движење за одбрана на Македонија вечерва ќе одржи трибина во Битола.

Трибината на ГДОМ ќе се одржи во Домот на културата во Битола во 19 часот.

Во Граѓанското движење за одбрана на Македонија членуваат историчари, научници, професори, новинари, глумци и други интелектуалци.

Движењето досега одржа трибини во неколку градови во Македонија.