Македонија

ГДОМ од Битола: За Македонија се работи, избори на 5-ти јуни

ГДОМ од Битола: За Македонија се работи, избори на 5-ти јуни
За велигденските празници ГДОМ ќе паузира со граѓанските собири
Масовен народен собир на ГДОМ вечерва се одржа во Битола.

Битолчани во огромен број излегоа да дадат поддршка за избори на 5-ти јуни со кои ќе се стави крај на кризата во која е втурната нашата земја.

Тие порачаа дека „За Македонија се работи“ и дадоа силна поддршка на ГДОМ.

gdom-bt-0