Македонија

ГДОМ повикува на јавен собир пред Основниот суд

ГДОМ повикува на јавен собир пред Основниот суд

Граѓанското движење за одбрана на Македонија (ГДОМ) повикува на јавен собир денес (понеделник, 20.06.2016) со почеток во 11 часот пред Основниот суд Скопје.

Да се собереме сите и да испратиме гласна порака и охрабрување до судот: судете според закон, а не според политички нарачки!, објавено е на ФБ профилот на ГДОМ.