ТОП,Македонија

ГДОМ во Битола: За Македонија се работи

ГДОМ во Битола: За Македонија се работи

Граѓаните на Битола и денеска масовно излегоа на мирни собири и дадоа поддршка на Граѓанското движење за одбрана на Македонија.

bt-gdom3-640x480

Насобраните граѓани порачаа дека „За Македонија се работи“, потенцирајќи дека само одржување на избори на 5. јуни се решение за излез од кризата.