среда, 26 јули 2017  |  Вести денес: 9

ГДОМ во Свети Николе: НЕ за деструкциите на СДСМ

Граѓаните од овој град се кренаа на нозе да ги упатат своите кратки, но јасни пораки: ДА за избори, НЕ за деструкциите на СДСМ.

ГДОМ во Свети Николе: НЕ за деструкциите на СДСМ

ГДОМ во Свети Николе: НЕ за деструкциите на СДСМ

Последни вести

Граѓанското движење за одбрана на Македонија вечерва организираше народен собир и во Свети Николе.

sveti-2nikole

sveti3-nikole

 

Најчитани вести