Македонија

ГДОМ во Велес (ФОТО)

ГДОМ во Велес  (ФОТО)
ГДОМ во Велес
Граѓанското движење за одбрана на Македонија денеска одржа граѓански собир во Велес, на кој голем број велешани дадоа поддршка.

veles

 

veles1