Македонија

ГДОМ во Велес: Се што треба да направиме ќе направиме за да си ја сочуваме Македонија (ВИДЕО)

ГДОМ во Велес: Се што треба да направиме ќе направиме за да си ја сочуваме Македонија (ВИДЕО)

Огромен број на велешани денес излегоа на собирот организиран од Граѓанското движење за одбрана на Македонија. Тие дадоа масовна поддршка за изборите да се одржат на 5-ти јуни и со тоа да се стави крај на кризата наметната од СДСМ.

Се што треба да направиме ќе направиме за да си ја сочуваме Македонија. Ова е пораката што ГДОМ денес ја упати пред големиот број велешани што излегоа да дадат поддршка.

Погледнете го обраќањето на претставниците на ГДОМ пред велешани: