Магазин

Гел-Маска за порцелански тен

Гел-Маска за порцелански тен

Со помош на овие природни маски ќе се ослободите од пигментациските дамки, а кожата ќе добие нежна порцеланска нијанса.

Убавата, светла и сјајна кожа е сон на секоја жена. Многу мислат дека тоа е недостижно посебно поради пигментациските дамки. Ако ве мачи овој проблем, немојте да брзате со купување на скапи креми за избелување на кожата и пробајте ја оваа одлична гел-маска што можете да ја подготвите сами.

За да ја подготвите, ќе ви бидат потребни само три едноставни состојки, а можете да ја користите како за лицето, така и за останатите проблематични делови на телото, вклучително и за рацете и за нозете. Со текот на времето, со редовно користење ќе се ослободите д пигментациските дамки, а кожата ќе добие нежна, порцеланска нијанса.

Како да ја подготвите оваа гел маска прочитајте на следната страница…