вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 60

Геодетско снимање кај Демир Капија

guzva-na-patistata-niz-makedonija

Поврзани вести

Геодетско снимање кај Демир Капија. Денес, како што информира ЈП Македонијапат, на патниот правец А1 Скопје – Гевгелија кај клучка Демир Капија, од страна на ЈП Македонијапат и ГЕИНГ ќе се извршува геодетско снимање од 08.00 – 16.00 часот.

На самото место ќе биде поставена соодветна сообраќајна сигнализација.

Најчитани вести