четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 51

Германија ќе почне да ги протерува одбиените баратели на азил

Од почетокот на следната недела Германија ќе почне да ги протерува одбиените баратели на азил.

begalci

Поврзани вести

Од почетокот на следната недела Германија ќе почне да ги протерува одбиените баратели на азил.

Германија наместо од 1-ви ноември, уште од почетокот на следната седмица ќе отпочне со примена на новиот закон за азил и со протерување на одбиените баратели на азил. Ова пред се се однесува на луѓето од балканските земји, пишува Танјуг повикувајќи се на германските медиуми.

Ова е потврдено…

Најчитани вести