Македонија

Героски продолжува да го открива вистинското лице на опозицијата

Героски продолжува да го открива вистинското лице на опозицијата

Героски продолжува да го открива вистинското лице на опозицијата. Продолжуваат пцовките и навредите од страна на ударната тупаница на СДСМ Бранко Героски, во коментарите за спотовите во кои само се напишани неговите лични зборови.

geroski-facebook-kampanja

Героски говори со јазикот на СДСМ. Навредите и омаловажувањата се често дел од речникот на опозиционерите, па така и на уредникот на ПлусИнфо и Слободен печат.

branko-geroski-na-facebook

 

Во спотот и флаерите со содржина „Кажи им НЕ на тие што те навредуваат! Ова е твоја земја, ти одлучуваш“, напишани се само дел од навредите кои Героски ги посочи до граѓаните и до владејачката партија. Со ваков коментар на својот Фејсбук профил, Героски всушност упатува нови пцовки, затоа што некој ги објавил неговите зборови.

„Гневот, деструктивноста и навредите се заштитен знак на СДСМ“, стои како порака на овој прилог.

geroski-branko-na-facebook-640x457

По вчерашниот безобразен речник, Героски продолжува и денес и на овој начин, Героски продолжува да го открива вистинското лице на македонската опозиција.