четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 54

Ѓорче, Бутел, Сарај утре без струја

POTROSNJA STRUJE PREMASILA 157 MILIONA KILOVAT SATI

Последни вести

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје информира дека повеќе улици во главниот град утре, петок, ќе останат без електрично напојување.

Ова се улиците и временските периоди каде ќе нема струја:

• во време од 09:00 до 14:00 часот, дел од ул. 35 и старскиот дом во место викано Горно маало во с. Волково . (општина Ѓорче Петров )
• во време од 10.00 до 13.00 часот, дел од корисниците од ул. Алекса Дундиќ од број 209 – 213. ( општина Бутел)
• во време од 08.30 до 14.30 часот, корисниците од улица Цветан Димов, Љуба Ивановиќ, Црвени Брегови и Босна и Херцеговина. ( општина Бутел)
• во време од 14:00-15:00 часот , корисниците од с.Кондово (дел од кон гробиштата). (Општина Сарај)
• во време од 10:00-14:00 часот, корисниците од ул.101, ул.93 и ул.95 во с.Волково, (општина Ѓ.Петров)
• во време од 09:00-15:00 часот, корисниците од ул.Мариовска, како и од ул.Борис Трајковски бр.34, место викано Каменик над.Стакларница (општина К.Вода)
• во време од 09:30-13:30 часот, корисниците од с.Горно Оризари (општина Бутел)
• во време од 09:30-12:30 часот, ул.Индира Ганди и ОУ 26 Јули во Шуто Оризари.(општина Ш.Оризари)

Најчитани вести