Македонија

„Ѓорче Петров“ без вода

„Ѓорче Петров“ без вода

Поради реконструкција на водоводна мрежа на улица „Ѓорче Петров“ кај трговскиот центар, без водоснабдување ќе останат корисниците од истоимената улица,ТЦ и пазарчето од 10 часот па се до завршување на реконструкцијата.