Магазин

Гласајте за „Farewell“ на Пеце Здравковски и помогнете им на нашите филмаџии!

Гласајте за „Farewell“ на Пеце Здравковски и помогнете им на нашите филмаџии!

Македонскиот краток филм „Farewell“ на Пеце Здравковски којшто се рангираше на 11-то место на престижниот MyRodeReel натпревар е пратен на нов конкурс од помал ранг.

Овој натпревар е од огромна важност за екипата – бидејќи истиот ќе им обезбеди средства за наредниот филм кој веќе е во пред-продукција!

fhd1-1

 

fhd3
Филмот можете да го погледнете подолу и доколку ви се допаѓа може да гласате!

http://www.filmconvert.com/videos/detail?userVideoId=2336&TotalCount=0&CompetitionId=4&SkipCount=0

Да им помогнеме на нашите филмаџии!