петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Главниот извршен директор на „Твитер“ поднесе оставка

People holding mobile phones are silhouetted against a backdrop projected with the Twitter logo in this illustration picture taken in  Warsaw September 27, 2013. Twitter Inc, the eight-year-old online messaging service, gave potential investors their first glance at its financials on Thursday when it publicly filed its IPO documents, setting the stage for one of the most-anticipated debuts in over a year. Picture taken September 27.  REUTERS/Kacper Pempel (POLAND - Tags: BUSINESS TELECOMS LOGO)

People holding mobile phones are silhouetted against a backdrop projected with the Twitter logo in this illustration picture taken in Warsaw September 27, 2013. Twitter Inc, the eight-year-old online messaging service, gave potential investors their first glance at its financials on Thursday when it publicly filed its IPO documents, setting the stage for one of the most-anticipated debuts in over a year. Picture taken September 27. REUTERS/Kacper Pempel (POLAND - Tags: BUSINESS TELECOMS LOGO)

Поврзани вести

Главниот извршен директор на социјалната мрежа „Твитер“ Дик Костоло поднесе оставка по речиси пет години на функцијата.

Раководната функција времено ќе биде извршувана од Џек Дарси, еден од основачите на компанијата.

Оставката на 51-годишниот Костоло стапува во сила од 1 јули, а причините за одлуката не се објавени.

Акциите на „Твитер“ загубија речиси една третина од вредноста во последниот тримесечен извештај на компанијата од април, кога приходите не ги исполнија очекувањата на аналитичарите од Волстрит.

Најчитани вести