вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 52

Го барала преку Фејсбук, па дознала нешто неочекувано

fejsbuk

Последни вести

Пипа Мек Кини се обидела преку Фејсбук да го пронајде момчето со кое поминала преубава ноќ во еден клуб, но дознала нешто што не очекувала.

Таа го побарала момчето преку Фејсбук затоа што вечерта погрешно го запишала неговиот број.

Од него имала само заедничка фотографија, па решила да ја објави на Фејсбук и да ги замоли своите пријатели да ја споделат за полесно да го пронајде момчето.

Социјалните мрежи експлодирале, па конечно Пипа го пронашла момчето, но тогаш дознала нешто страшно.

Крајот на приказната е дека момчето по има Мет има девојка. Неговата девојка Емили дознала за фотографијата, па се налутила. Пипа и се извинила на Емили бидејќи не сакала да ја повреди.

На крајот Мет остана без двете девојки.

Најчитани вести