понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 33

Го нападнал волк додека ги хранел овците

Нападнатиот маж со секира го усмртил волкот, а поради повредите бил пренесен во Ургентен центар-Скопје.

Го нападнал волк додека ги хранел овците

Го нападнал волк додека ги хранел овците

Последни вести

Полицијата денес информира дека Д.Б. додека ги хранел овците во скопско Љубош бил нападнат од волк.

Нападнатиот маж со секира го усмртил волкот, а поради повредите бил пренесен во Ургентен центар-Скопје.

 

Најчитани вести