петок, 21 октомври 2016  |  Вести денес: 66

Го убил синот бидејќи не сакал да се ожени

Го убил синот бидејќи не сакал да се ожени

Го убил синот бидејќи не сакал да се ожени

Поврзани вести

Спасоје Спасојевиќ од Србија е уапсен, бидејќи го убил својот син Дарко.

Според соседите, Спасоје по цели денови пиел, а тој несреќен ден, само што се вратил Дарко од работа, го застрелал со пиштол.

Причината за убиството сеуште не се знае, но се претпоставува дека е поради тоа што Дарко не сакал да се ожени.

Најчитани вести