Магазин

Го удрија три автомобили и преживеа (ВИДЕО)

Го удрија три автомобили и преживеа (ВИДЕО)

На оваа видео  може да забележите како маж од Кина преживува удар од три возила едно по друго.

Кинезот Ли имал неверојатно голема среќа, бидејќи од трите удари тој поминал само со неколку скршеници.

Погледнете…