Македонија

Годишна награда за најуспешно архитектонско дело за оваа година

Годишна награда за најуспешно архитектонско дело за оваа година

Претседателот Ѓорге Иванов, денеска ќе ја додели Големата годишна награда за најуспешно реализирано архитектонско дело во 2013 година.

Свеченото доделување на наградата, чиј покровител е претседателот Иванов, го организира Асоцијацијата на архитекти на Македонија.

Покануваме новинарски екипи во Музејот на град Скопје во 20 часот.