четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 57

Годишно обраќање на Иванов пред пратениците

ivanov_sobranie

Последни вести

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов денеска ќе се обрати пред Собранието.

Ова е редовно обраќање на претседателот на државата пред пратениците што вообичаено се одржува пред крајот на календарската година.

Најчитани вести