вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 36

Годишна конференција на УМС на ВМРО-ДПМНЕ (ВО ЖИВО)

обраќање на годишната конференција ќе имаат претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски и претседателот на УМС на ВМРО-ДПМНЕ Владимир Нелоски.

Годишна конференција на УМС на ВМРО-ДПМНЕ

Годишна конференција на УМС на ВМРО-ДПМНЕ

Поврзани вести

Унијата на Млади Сили на ВМРО-ДПМНЕ денес со почеток во 13.30 часот ќе ја одржи 25-та годишна конференција во СЦ Јане Сандански во Скопје.

Според најавата свое обраќање на годишната конференција ќе имаат претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски и претседателот на УМС на ВМРО-ДПМНЕ Владимир Нелоски.

Најчитани вести