Македонија

Годишна конференција на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ

Годишна конференција на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ

Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ попладнево од 15 часот во Спортскиот центар „Борис Трајковски“ ќе ја одржи  17-тата Годишна конференција.

Како што соопштуваат од ВМРО-ДПМНЕ, на конференцијата ќе се обратат претседателот на партијата Никола Груевски и претседателката на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ, Даниела Рангелова.