недела, 23 јули 2017  |  Вести денес: 1

Голем дел од Скопје без вода повеќе од 18 часа

Задутре голем дел од Скопје ќе остане без вода за пиење и тоа повеќе од 18 часа.

Поврзани вести

Според одговорните во јавното претпријатие водовод и канализација, станува збор за технички зафат со приклучување на водоводната мрежа на општина Шуто Оризари.

Најчитани вести