недела, 23 јули 2017  |  Вести денес: 10

Голем граѓански собир на ГДОМ во Велес и Битола

Граѓанското движење за одбрана на Македонија (ГДОМ) вечерва ќе одржи големи народни собири во Велес и Битола со почеток од 19 часот.

gdom-sobranie-768x453

Поврзани вести

Граѓанското движење за одбрана на Македонија (ГДОМ) вечерва ќе одржи големи народни собири во Велес и Битола со почеток од 19 часот.

Граѓаните на овие собири испраќаат порака дека изборите треба да се одржат на 5-ти јуни и со тоа да биде ставен крај на кризата во која СДСМ ја втурна Македонија.

На собирите на ГДОМ народот сплотено и во мирна атмосфера испраќа пораки за одбрана на македонија, вее државни знамиња и пее патриотски песни.

Најчитани вести