Политика

Голем митинг на ВМРО-ДПМНЕ вечерва во Скопје

Голем митинг на ВМРО-ДПМНЕ вечерва во Скопје

ВМРО-ДПМНЕ заедно со коалицијата „За подобра Македонија“ денеска ќе одржат голем митинг пред Собранието на Република Македонија со почеток во 19 часот.

Реки од народ! Илјадници граѓани вечерва се собраа пред Собранието на РМ, да дадат поддршка на Коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ.

miting-skopje9

miting-skopje

miting-skopje1

miting-skopje2

miting-skopje3

miting-skopje4

miting-skopje5

miting-skopje6

miting-skopje7