Македонија

ФОТО: Голема дупка на патот Штип-Радовиш, оштетени 15 возила

ФОТО: Голема дупка на патот Штип-Радовиш, оштетени 15 возила

Голема дупка се отворила вчера околу 18 часот На патот Штип-Радовиш. Околу 15-на возила се оштетени, а луѓето не знаат дали ќе добијат обештетување.

Сведоците велат дека вработени во Агенцијата за патишта, дошле со камион , истуриле песок дупката и потоа си заминале.

dupka1A

Се претпоставува дека оваа дупка е настаната поради големите поплави, кои овие денови ја зафатија Македонија.

dupka2A

ФОТО: Facebook.com