Македонија,Крими хроника

Голема полициска акција на Железничка

Голема полициска акција на Железничка

Голема полициска акција пред малку се случувала на меѓуградската автобуска станица во Скопје. Очевидци велат дека имало голем број на полициски службеници кои имале акција за приведување, пишува Курир.

Извори од полицијата велат дека се спроведувала акција за откривање на илегални емигранти.

Од МВР потврдуваат дека спроведувале полициска акција во центарот на Скопје, но со оглед на тоа дека обработката е се’ уште во тек, не откриваат повеќе детали. Нив ги најавуваат по завршувањето на постапката, во текот на денот или утре.