петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Големината на пенисот има значење само за секс за една ноќ

Најголемиот машки атрибут има предност меѓу дамите кои сакаат еднократен секс

Мисионерска поза на иновативен начин

Мисионерска поза на иновативен начин

Поврзани вести

Новото истражување покажа дека преференциите кон машката “гордост” зависи од тоа дали жената сака да ja продолжи врската со мажот или преферира авантура за една ноќ.

Научниците откриле дека најголемиот машки атрибут има предност меѓу дамите кои сакаат еднократен секс. Сепак, според експертите девојките често не можат да ја оценат големината на нејзиниот сопруг.

Шенон Lонг, студент по биологија на универзитетот во калифорнија, спорвела истражување на состанокот на здружението на психијатријата во сан франциско. Жените во нејзиното истражување имале можност да изберат два од 33 модели на пениси и еден партнер со кој би биле поврзани во сериозна врска и друг, со кој би имале само секс за една ноќ.

Излегува дека идеалната должина според дамите е 12,7 см. Интересно е дека тие избрале постар маж за кратка љубовно авантура. Кога станув збор за сериозно поврзување дамите поставуваат во преден план други квалитети на мажите.

Најчитани вести