Балкан

Големо невреме во Белград (ВИДЕО)

Големо невреме во Белград  (ВИДЕО)

Околу 14 часот големо невреме започна во Белград, во моментов низ градот има вистинска поплава, која е проследенасо силен ветар и грмежи.