недела, 20 август 2017  |  Вести денес: 0

Голи велосипедисти во Филаделфија

Целта на иницијативата е да се промовира заштедата на гориво, што се троши при користење на автомобил, како и да се поттикне позитивна слика за човечкото тело.

s

Последни вести

Илјадници велосипедисти голи возеа низ американскиот град Филаделфија.

Целта на иницијативата е да се промовира заштедата на гориво, што се троши при користење на автомобил, како и да се поттикне позитивна слика за човечкото тело.

Настанот се организира по осми пат. Сите учесници не беа голи на своите велосипеди. Некои беа облечени во долна облека, а некои посрамежливи носеа интересни костуми и маски.

s1

Најчитани вести