Магазин

Google Earth сними вонземјани на Месечината?

Google Earth сними вонземјани на Месечината?

Снимката која се шири со неверојатна брзина покажува седум светлосни точки кои се подредени на тој начин што формираат агол од 90 степени. Некои  сметаат  дека тоа е база на вонземјани на Месечината.

Истражувачот на паранормална  активност, познат како “WowForReel” набљудувајќи  ја снимката забележал нешто за кое верува дека се вонземјани.

Објектот на видеото се прикажува во вид на седум светлосни точки кои се подредени да формираат агол од 90 степени.

Тој појаснува дека досега не забележал  ништо слично.