четврток, 20 јули 2017  |  Вести денес: 47

Горан Митевски: Верушевски имаше свои инсталации во УБК

Горан Митевски, поранешен директор во УБК , во емисијата „Во Центар“ на Васко Ефтов, говори за поврзаноста на Верушевски со старите инсталации во УБК, а кои му биле на располагање и му пренесувале информации.

goran-mitevski-vo-centar

Поврзани вести

Горан Митевски, поранешен директор  во УБК , во емисијата „Во Центар“ на Васко Ефтов, говори за поврзаноста на Верушевски со старите инсталации во УБК, а кои му биле на располагање и му пренесувале информации.

Не е тајна дека Верушевски работеше подолг временски период во УБК и бил на високи, дури неколку пати бил директор на самата управа и неговите контакти односно луѓето од  внатре очигледно блискоста негова со нив му овозможила и тие луѓе биле се уште во истата управа на работа. Тоа сето му овозможува да дојде до тие информации без некој поголем проблем, односно самите тие луѓе работеле за него и му ги доставувале тие информации, рече Митевски.

Најчитани вести