Магазин

Горазд Цветсковски со поддршка на кампањата за безбедонст во сообраќајот

Горазд Цветсковски со поддршка на кампањата за безбедонст во сообраќајот

Еден од најдобрите македонски актери, Горазд Цветковски, ја поддржа кампањата за безбедност во сообраќајот.

Toj апелираше до сите учесници во сообраќајот да ги почитуваат сообраќајните правила.