Македонија,Крими хроника

Гореа подруми во зграда во Ново Лисиче

Гореа подруми во зграда во Ново Лисиче

Пожар избувнал во подрумските простории во станбена зграда во скопската населба Ново Лисиче.

Во гаснење на пожарот биле ангажирани екипи на Противпожарната служба.