Спорт

Ѓорѓи Трајковски – новата боксерска ѕвезда во Македонија

Ѓорѓи Трајковски – новата боксерска ѕвезда во Македонија
Ѓорѓи Трајковски е нов јуниорски шампион на Македонија во бокс

Ѓорѓи Трајковски е млад и перспективен македонски боксер пред кој, се надеваме претстои блескава кариера.

Трајковски пред неколку дена се закити со титулата државен јуниорски шампион до 69 килограми, откако во финалето беше поуспешен од Љулзим Исмаили. Нешто повеќе околу овој негов успех погледнете во продолжение…