понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 16

Ѓоргиески: Донирав и за Стајковци, донирав и за партијата

-Како функционер од Охрид и како граѓанин од Охрид цврсто стојам пред СЈО и пред полициска станица. Вчера во доцните часови, полициско комбе да дојде и да ме земе од сопствениот дом сакајќи да ме претстави како криминалец, изјави на протестот во Охрид Гоце Ѓоргиески.

Ѓоргиески

Поврзани вести

-Има разлика, јас не сум Зоран Заев, јас не сум Зоран Мирчевски, тие земаа пари од државата, ние дававме. Јас како граѓанин од Охрид донирав, и за Стајковци, донирав и за партијата, донирав и за секое изнемоштено лице. И повторно ќе донирам. Нека одговорат каде се Зоран Заев и Зоран Верушевски. Нека дојдат Зоран Заев и Зоран Верушевски. Зошто во полициска станица да бидам како сведок. Дали полицијата не заслужува нас?

Најчитани вести