Крими хроника

Гори автомобил во Лисиче (ВИДЕО)

Гори автомобил во Лисиче (ВИДЕО)
Видео од опожарено возило во Лисиче на булеварот 12-та Македонска бригада, во близина на трговскиот центар во населба Лисиче пристигна во редакцијата на ТВ НОВА.

Засега нема детали од официјалните лица за тоа како се запалил автомобилот и дали во моментот имало луѓе во возилото.

Од она што засега е познато на терен веднаш пристигнале противпожарната служба, полицијата и брзата помош.

Повеќе детали очекуваме во текот на денов.