Спорт

ВИДЕО: Гори најпознатиот руски фудбалски храм Лужники

ВИДЕО: Гори најпознатиот руски фудбалски храм Лужники
Гори најпознатиот стадион во Русија, Лужники

Стадионот Лужники, кој е најпознат во Русија и на кој ќе се играат натпревари и од Евро 2018, од утринава се наоѓа во пламен.

Московските пожарникарските служби пристигнале брзо и со навремена интервенција спречиле поголема несреќа.