понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Гори покривот на „Панорама“

пожар

Последни вести

Покривот на на обејктот кај поранешниот хотел „Панорама“ на Водно е во пламен.

Официјални информации за пожарот сеуште нема, наскоро со соопштение ќе излезе Скопската противпожарна единица.

Најчитани вести