Крими хроника

Гори штала на Новослески рид (ВИДЕО)

Гори штала на Новослески рид  (ВИДЕО)

Попладнево изгоре штала во скопско Ново Село. Неофицијлно, причина за пожарот е дотраена инсталација.

На терен е излезена противпожарникарна единица која го локализираше пожарот и за среќа повредени нема.

15356085_10154228144608651_1104737953_n