недела, 20 август 2017  |  Вести денес: 8

Готвачот на „Скара бар“ ќе ја претставува Македонија на меѓународен натпревар

Ова ќе биде прв натпревар од ваков вид на кој ќе се натпреваруваат и готвачи од Македонија.

Готвачот на „Скара бар“ ќе ја претставува Македонија на меѓународен натпревар

Готвачот на „Скара бар“ ќе ја претставува Македонија на меѓународен натпревар

Последни вести

За одличните вештини на македонските готвачи ќе слушне целиот свет.

Од утре до 14-ти овој месец ќе се одржи меѓународен натпревар во Истанбул.

Ова ќе биде прв натпревар од ваков вид на кој ќе се натпреваруваат и готвачи од Македонија.

Меѓу шесте наши претставници е и Бобан Симоновски, главниот готвач во „Скара бар“.

Досега често бил на натпревари во Хрватска Бјеловар, Германија Штудгарт, Босански дукат…

Најчитани вести